Advertisement

Απεργια Πνο / Apergia Pno Xwris Ploia Thn Tetarth 3 Ioylioy : Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Απεργια Πνο / Apergia Pno Xwris Ploia Thn Tetarth 3 Ioylioy : Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.

Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Apergia Pno Demena Thn Pempth 16 Ioynioy Ta Ploia
Apergia Pno Demena Thn Pempth 16 Ioynioy Ta Ploia from www.newsit.gr
Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. «στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως… «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο.

24wrh Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Sta Limania Athens Voice
24wrh Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Sta Limania Athens Voice from www.athensvoice.gr
Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως… Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό.

Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα.

Apergia Ths Pno Thn Pempth Problhmata Stis Aktoploikes Sygkoinwnies Ta Aithmata Toys Ellada Iefimerida Gr
Apergia Ths Pno Thn Pempth Problhmata Stis Aktoploikes Sygkoinwnies Ta Aithmata Toys Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. «στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την απεργια. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως…

Posting Komentar

0 Komentar